Wat betekent de wereldwijde Broedergemeente voor ons
– wat kunnen wij voor de wereldwijde Broedergemeente betekenen?

Poster LamLogos
De Evangelische Broedergemeente is een wereldwijde kerk. Laat ik het zo zeggen: we zitten bijna overal in de wereld! Als gemeenten in Nederland zijn wij niet alleen deel van een Europese Kerkprovincie maar maken wij ook deel uit van de wereldwijde Broedergemeente de »Unitas Fratrum«.

Gemeenten: van Suriname tot Noord-India en van Labrador tot Kaapstad zijn met elkaar verbonden in een netwerk van christenen met dezelfde wortels. En als Unitas Fratrum hebben wij ook een gezamenlijke Kerkorde - wat af en toe ook de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

Op 25 januari 2020 willen wij onszelf (opnieuw) bewust maken van ons lidmaatschap in deze wereldwijde kerk: Wat voor betekenis heeft dit voor mij persoonlijk en mijn geloofsleven? Wat kunnen wij als gemeenten ermee? En hebben wij iets in te brengen in de wereldwijde Broedergemeente? Komt u zaterdag 25 januari a.s. naar Rotterdam! Denkt u mee! Ontdekt u ook dit aspect van onze kerk!

Voor wie is deze dag?
Leden van Oudstenraden, Synodeleden, geïnteresseerde gemeenteleden

Zijn er kosten aan verbonden?
Ja, een bijdrage voor de lunch ter hoogte van € 5, te betalen bij aankomst

Moet ik mij aanmelden?
Ja, in elk geval. Via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uiterlijk maandag 20 januari 2020

Lees het programa hieronder