Kinderhuis Sukh Dhaam in Alkmaar, Suriname, bestaat op 18 oktober 2016 precies 100 jaar. En daar staan we in Suriname én in Nederland uitgebreid bij stil.

Al honderd jaar worden in Sukh Dhaam kinderen opgevangen die door allerlei omstandigheden niet thuis kunnen opgroeien. Duizenden kinderen hebben er een deel van hun jeugd doorgebracht en velen hebben warme herinneringen aan die tijd. 

Op 18 oktober is het echte jubileum. Rond die datum zijn er twee bijeenkomsten in Suriname: 19 oktober (in Alkmaar) het officiële programma met bestuurlijke en politieke vertegenwoordigers, en een dankdienst. En 23 oktober een dankdienst en feestprogramma voor (oud-)leerlingen en (oud-)personeel.

In Nederland vieren we op zaterdag 3 september het eeuwfeest van Sukh Dhaam, met iedereen die zich betrokken voelt bij het Kinderhuis: oud-leerlingen, oud-medewerkers en vele anderen. We doen dat tussen 11.00 en 16.00 uur, in de kerk van de Broedergemeente op Zusterplein 12 in Zeist.

Om 11.00 uur is er een gezamenlijk Liefdemaal. Daarna is er tijd voor eten en ontmoeting. Een lekkere roti, nasi of bami kost maar € 5! Vanaf 14.00 uur is er een programma in de kerkzaal, met speeches, zingen, herinneringen ophalen etc.

U bent van harte welkom. Meld u zich wel aan, i.v.m. de catering (uiterlijk vr. 26/8)!
Dat kan via deze link: Sukh Dhaam 100 

Sukh Dhaam 100 jaar Sukh Dhaam 100 jaar