samantha sophia NaWKMlp3tVs unsplashIn verband met het Coronavirus en de maatregelen van de Nederlandse regering zullen de komende zondagen in de meeste gemeenten van de Evangelische Broedergemeente in Nederland geen kerkdiensten plaats vinden, Graag willen wij u op de hoogte stellen van mogelijkheden om toch bezig te zijn met het Woord van God en om bemoediging en gemeenschap te ontvangen - uit de Broedergemeente en uit andere kerken.

Via de links hieronder kunt u kerkdiensten volgen, overdenkingen horen en kerkliederen meezingen. Informeert u zich verder op de website van uw gemeente, welke initiatieven genomen worden om ook de komende weken met elkaar in contact te blijven. (Zie: https://nederland.ebg.nl/gemeenten)

Uit de Evangelische Broedergemeente:

Op zondag 15 maart zal de predikant van de Evangelische Broedergemeente Amsterdam-Zuidoost om 13:00 aan radiodienst aanbieden via RAZO, de radio van Amsterdam-Zuidoost. Deze is ook te beluisteren via https://www.salto.nl/razo/ [hier onder RAZO ‘Luister live!’ aanklikken]

Op de website staat nu een kerkdienst als mp3-file klaar. U kunt deze downloaden via https://ebg-rotterdam.nl

De Evangelische Broedergemeente Amsterdam Stad en Flevoland is met een video op youtube present: https://youtu.be/WppHXDrZP_0
en ook an de gemeente Noord-Holland vind u daar een verkorte kerkdienst: https://youtu.be/T481ZmqJ_N4

Ook uit Utrecht hebben we een overdenking ontvangen. U kunt deze via de link onderaan dit bericht downloaden.

Elke ochtend kunt u (van maandag t/m zaterdag) via de mail een impuls ontvangen bij de dagteksten van de dag. U kunt zich hiervoor aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Uit de oecumene:

De Evangelische Omroep heeft aangekondigd de komende weken elke zondag een korte kerkdienst uit te zenden om 9:20 op NPO 2. Ingrediënten van de tv-kerkdienst zijn een Bijbellezing, gebed, enkele liederen en een overdenking. Zondag 15 maart zend de EO deze dienst uit vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse kerk in Nederland. Je kunt deze dienst ook volgen via https://www.npostart.nl/kerkdienst/15-03-2020/VPWON_1318365.

Er zijn meer mogelijkheden. B.v. Nederland zingt, waar veel liederen gezongen worden, die ook in onze kerk geliefde zijn. De uitzendingen vind je eveneens op https://www.npostart.nl.

Naar mate wij meer aanbod vanuit de gemeenten ontvangen, zullen wij dit bericht aanpassen.
Dus volg de website (en onze Facebookpagina).

Wij wensen allen een gezegende zondag "Oculi" (Mijn ogen zien bestendig op de HERE. Ps. 25:15)