Een goed gesprekIn de kerk hebben wij het vaak over het geloof. Maar lukt het ons ook om buiten de kerk over ons geloof in gesprek te komen? Laten wij het gesprek over geloof niet liever aan de professionals over? ‘Waar het hart van vol is loopt de mond van over’, luidt een gezegde. Wij mogen spreken over dingen van het geloof - in de gemeente, in het gezin, op het werk. Op de laatste zaterdag van januari, tijdens de bezinningsdag van de Centrale Raad EBGN zullen wij het hierover hebben.

Uitgenodigd zijn alle geïnteresseerde gemeenteleden waaronder de leden van de Centrale Raad, Oudstenraden en werkgroepen binnen onze kerk. Op het programma staan een bijbelgesprek, een inleiding over de ‘Jezusgesprekken’, diverse workshops over verschillende onderwerpen en een zangdienst. U heeft ook volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een gezegend nieuwjaar toe te wensen.

Aanmelding is wel nodig tot 20 januari 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De volledige uitnodiging kunt u hieronder downloaden: